25 Eylül 2016 Pazar

Google AdSense Nedir?

Web Platformundaki site sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu da site sahipleri için masraf demek. İşte tam bu noktada Google AdSense devreye giriyor. AdSense, yayıncı ile reklamcıları bir araya buluşturan sistemdir. Bu Platform tıklama ve gösterim başı ücret vermektedir.

AdSense kullanıcılara alakalı reklam göstermektedir. Örneğin bir havuz bloguna krem reklamı yapmak mantıklı gelebilir.

Fakat AdSense reklam ağına kabul edilmek sanıldığı kadar kolay değildir. Her ne kadar güzel bir sistem olsada iyi bir web sitesine ihtiyaç vardır. Bu web sitesini aldığınızda karşınıza bir sürü sebep çıkmaktadır. Özellikle ''yetersiz içerik'' ve ''uygun değilsiniz'' gibi hatalar çoğu insanın canını sıkmaktadır.

Dünyanın en iyi reklam ağı olan AdSense'ye kabul edilmek için sizlere bazı bilgiler vereceğiz.

1. Sitenizde kopya içerik olmasın! AdSense bu konuda çok titizdir. Öncelikle kafanızda AdSense'ye kabul olmak varsa asla kopya içerik barındırmayın.

2. En az 50-60 tane içerik olsun. Sitenizdeki 5 içerikle başvuru yapmayı denemeyin.

3Sitenizde yasaklı içerik kesinlikle olmasın. Yani cinsel içerik, terör veya herhangi bir zararlı içerik AdSense onay ihtimalinizi ortadan kaldıracaktır.

4. Sitenizde kesinlikle bir İletişim ve Gizlilik Politikası sayfası olsun. Bu sizi bir adım öne çıkaracaktır.

5. Sitenizin günlük hiti en az 200 olsun! Sitenizin hitine Google çok dikkat etmektedir. 200 hit bunun için yeterli olacaktır.

Yukarıdaki 5 maddeyi uygularsanız büyük bir ihtimalle AdSense sizi reklam ağına kabul edecektir ve para kazanmaya başlayacaksınızdır.

Paylaş:

0 Yorum "Google AdSense Nedir?"

Yorum Gönder