8 Mayıs 2017 Pazartesi

Google AdSense Pin Doğrulama

AdSense reklam ağından 1. ve 2. onayı aldınız, kazancınız da 20 TL eşiğine ulaştı. Bu durumda AdSense size bir pin gönderiyor. Fakat bazı kullanıcılara pin ulaşmıyor yada ulaşınca bir takım sorunlar meydana geliyor.

Sizlere bu yazımızda AdSense pin doğrulama işlemlerini anlatacağız.

Öncelikle reklam yayınlama işlemlerine başladığınızda kazancınızın 20 TL olmasını bekleyin. Ardından AdSense sizin adresinize bir pin göndereceğini söyleyecek. Bu durumda adresinizi doğru girmelisiniz. Aksi takdirde pin gelmez.

Sonrasında ise 1 ay kadar beklemeniz gerekiyor. Eğer pininiz 1 ay kadar bir sürede gelmediyse aşağıdaki adımlar uygulayın.

1. Adresinizi doğru yazdığınızdan emin olun. Siz bilmesinizde bölgenizin adres bilgileri değişebilir. Bunların doğru olduğundan emin olun.

2. PTT'ye sorun. Bazen PTT'nin sorumsuzluklarından dolayı pinimiz geç elimize ulaşabiliyor. Bu gibi durumları önlemek için PTT'ye sormayı ihmal etmeyin.

3. Pininiz henüz gönderilememiş olabilir. Bu durumda maalesef yeni bir pin kodu istemek zorundasınız.

4. Pin kodu apartmanınızın altında bir yerde sıkışmış olabilir. Bu gibi durumlarda apartman girişindeki yerleri kontrol etmeyi unutmayın.

5. Kesinlikle sabırlı olun. Her işte olduğu gibi sabırla beklemelisiniz. Eninde sonunda pin elinize ulaşacaktır, merak etmeyin.

Bu gibi durumları kontrol ettikten sonra hala pin kodunuz gelmediyse yeni bir pin kodu isteyin.

Unutmayın 3 adet pin kodu sınırı vardır. Bu sınırı aşarsanız kimlik fotokopiniz ile işlem yapmak zorundasınız. Bununla birlikte pin kodunu 3 defa yanlış girerseniz hesabınız askıya alınır. Bu gibi durumlarda dikkatli olun.

Paylaş:

0 Yorum "Google AdSense Pin Doğrulama"

Yorum Gönder