15 Kasım 2016 Salı

Blogger Ziyaretçi Arttırma Yolları

Hepimiz bloglarımızdan yüksek bir ziyaret sayısına sahip olması için debelenip duruyoruz. Çünkü AdSense reklam ağına kaydolabilmek için yüksek bir ziyaretçi trafığine ihtiyacımız var.

Bizde bloglarımızdan para kazanabilmek için bu sayıyı yükseltmemiz gerek. Sizlere bazı ipuçları vereceğiz.

1. İçeriğiniz kaliteli ve özgün olmalı. Bu olmazsa olmaz bir kriterdir. Özgün ve kaliteli olmayan bir içeriği kimse okumak istemez. Bu nedenle de AdSense blogunuza reklam vermeyebilir.

2. Blogunuzda devamlılık sağlayın. 2 gün yazı yazıp hemen bırakmayın. Devamlılık sağlamayan blog sahipleri bloglarına reklam alamamaktadırlar.

3. Misafir blogculuk yapmaya çalışın. Siz başkaları için yazın, onlar da sizler için yazsın. Böylece backlink kazanmış olursunuz.

4. Diğer bloglara yorum yazabilirsiniz. Böylece çok hitli bloglardan ziyaretçi sağlamış olursunuz. Fakat, konuyla alakalı yorum yazmaya özen gösterin. Klasik ve herkesin yazdığı yorumlardan kaçının.

5. Son olarak ise sosyal medyayı aktif kullanmayı unutmayın. Facebook veya başka bir sitede paylaşacağınız bir gönderi blogununuza muazzam bir ziyaretçi getirebilir.

Sizlere bu yazımızda ziyaretçi sayımızı attırma yollarından bahsettik.

Paylaş:

0 Yorum "Blogger Ziyaretçi Arttırma Yolları"

Yorum Gönder