25 Kasım 2016 Cuma

Blog Yazarak İnternetten Para Kazanmak

Herkesin hayalidir yattığı yerden para kazanmak. Çoğu blog yazarı zaten bu işi uygulamış durumda. Fakat ilk başlarda az kazanmaya başlayacaksınız. Kendinizi geliştirirseniz kazanacağınız para kuşkusuz artacaktır.

Blog yazmaya başlayacaksanız kazandığınız miktar az olacağı için bunu ek bir iş olarak yapmak yararınıza olabilir. Kazandığınız miktar artarsa sadece bu işe odaklanabilirsiniz. Şimdi sizlere nasıl para kazanacağımızı anlatmak istiyorum.

1. Makale Yazarak Kazanmak

Makale yazma işini çoğu kişi kullanmakta ve iyi sonuç aldığı görülmektedir. Webmaster forumlarında makale yazarlığı yapabileceğinizi duyurmanız gerekiyor. Buna göre size geri dönüşler sağlanacaktır. Kazanacağınız miktar yazının uzunluğuna göre değişkenlik gösterebilir.

2. Google AdSense Reklamları

Kabul edilmek bir hayli zor olsa da kazanacağınız miktarlar çok yüksektir. Tabii ki bu sayı görüntülenme ve tıklama oranına değişkenlik gösterebilir.

3. Tanıtım Yazısı Yayınlamak

Size çok ciddi meblağlar kazandıran bir sistem olmakla birlikte severek yapabileceğiniz bir iştir. İnternetten tanıtım yazısı yayınlamanızı isteyen kişilere ulaşırsanız, dediğim gibi ciddi meblağlar kazanabilirsiniz.

4. Banner Reklamları

Blogunuzun herhangi bir yerine yerleştireceğiniz banner reklamları size hitinize göre belli bir miktar kazandırabilir. Fakat size önerim blogunuzu asla reklamlara boğmayın. Yoksa bu size kazandığınızdan fazlasını kaybettirebilir.

5. Bumerang Sistemini Kullanmak

Kendisi Hürriyet tarafından desteklenen bir yazılımdır. Siteye kayıt olduğunuzda yazılarınız incelenir. Yazılarınız beğenilirse onlar için de yazmanız istenilir. Yazınızın kalitesine göre alacağınız ücret artabilir.

Benim bildiğim ve kazandıran yöntemler bunlar. Tabii ki daha farklı yöntemler de olabilir.

Paylaş:

0 Yorum "Blog Yazarak İnternetten Para Kazanmak"

Yorum Gönder