21 Ekim 2016 Cuma

AdSense 2 Aşamalı Onay Süreci

Blogunuzdan para kazanmak isterseniz kuşkusuz en iyi reklam ağı AdSense'dir. Fakat en iyi reklam ağı olunca da bazı sorunları beraberinde getiriyor. Bu sorunların önceliklisi 2. onayı alamamak. İyi ve kaliteli bir blogunuz olsa dahi bazı önemli koşulları karşılayamadığınız zaman kabul edilemeye biliyorsunuz. Bazı kullanıcılar ise yetersiz içerik alıyor buda onların canını sıkıyor.

Bazı blog kullanıcıları da nasıl başvuracağını bilmiyor. Bu yazımızda onlardan bahsedeceğiz.

1. Onay Süreci

İlk olarak Blogger > Kumanda Paneli > Kazançlar sekmesine giriş yapıyoruz. Ardından ''Sign up for AdSense'' yazısına tıklıyoruz. Oturum aç seçeneğine giriyoruz. İlişkilendirmeyi kabul et seçeneğini tıkladığımızda bizden bilgilerimizi istiyor. Bilgilerimizi doğru bir şekilde girdikten sonra bizden blogumuza bir AdSense reklamı eklememizi istiyor. Blogger > Kumanda Paneli > Yerleşim bölümüne giriş yaptıktan sonra AdSense seçeneğini seçerek kodumuzu ekliyoruz. Blogumuzun herhangi bir bölümüne bu kodu ekledikten sonra 2. onayı bekliyoruz. Bu işlem 1 hafta kadar sürebilir.

2. Onay Süreci

Yaklaşık bir hafta sonra olumlu yada olumsuz olarak bir mail alacaksınız. Eğer olumlu bir dönüş olursa kazancınız 20 TL olduktan sonra size bir pin gönderecekler. Bu pinin gelmesi yerinize bağlı olarak 1 ay kadar sürebilir. Pin işlemlerini yaptıktan sonra kazancınız 200 TL olduktan sonra her ay düzenli olarak ödeme alacaksınız.

Eğer onay alamadıysanız sitenizi geliştirip bir daha başvuru yapmayı deneyin.

Paylaş:

2 Responses to "AdSense 2 Aşamalı Onay Süreci"

  1. Benim sitem adsenseye uygun mudur?

    atasozleriniz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle Merhaba;

      Sitenizi inceledim. İçerik sayınız şu an çok az. Reklam alabilmek için şu an en az 50 kaliteli ve uzun yazı gerekli. Yazılarda sadece resim var. Dilerseniz atasözlerinin hikayelerini uzun bir yazı ve paragraf şeklinde yazabilirsiniz. Yeni bir blog olduğunuz için ziyaretçi sayınız da az. Bunu biraz çoğaltın. Çoğaltmak için de diğer bloglara yorum atıp ziyaretçi çekebilirsiniz. Blogunuzda gizlilik politikası vb. bölümler olması güzel. Blogunuzun alan adını da beğendim. Sitenizin türü de reklam almaya uygun. Dediklerimi yapıp, 50-60 içerik(uzun ve kaliteli-özgün) günlük 50-100 tekil ziyaretçi ve güzel bir reklam yerleştirmesiyle AdSense'den kazanmaya başlayabilirsiniz!

      Sil